Bekament

Bekament Loyalty program

Преземете ја апликацијата Bekament Loyalty program, соберете поени и освојте вредни подарок ваучери!

Компанијата Bekament за верните корисници на производите од категориите BEKATHERM, INTERIOR И CERAMIC, започна Loyalty програма на територијата на Републиката Северна Македонија, која вклучува креативен концепт на собирање поени, како и систем за наградување.

Ексклузивноста на програмата Bekament Loyalty е прагот на награда каде што на секои 220 собрани поени учесникот има право на подарок ваучер во износ од 1.500 ДЕН. Поените се собираат со скенирање на кодовите кои се наоѓаат внатре во пакувањето-вреќата и налепницата на капакот на кантата.

На учесниците во Loyalty програмата достапни се повеќе видови подарок ваучери од различни партнери на програмата Bekament Loyalty.

Учесниците сами го бираат износот до кој ќе го комплетираат собирањето на поени, односно бројот и видот на подарок ваучер.

Подарок ваучерите може да се користат поединечно, со секој креиран праг (220 поени = 1500 ден) или кумулативно, каде што учесникот ќе подигне подарок ваучер од избран партнер на програмата.

Bekament Loyalty до одредена сума и потоа ги користи во вредноста на собраните поени, а на располагање му е можноста да доплати преку собраната сума.

Механизам:

  1. Купете одбрани производи од категориите BEKATHERM, INTERIOR или CERAMIC
  2. Во апликацијата изберете го продажното место каде што сте го купиле
  3. Скенирајте ја шифрата внатре во пакувањето или на етикетата на капакот од корпата и заработете поени
  4. За секои 220 собрани поени добивате подарок ваучер по избор во вредност од 1.500 ДЕН

 

Поените можете да ги соберете во периодот од 01.02. до 31.12.2024 година

Апликација

Компанијата Бекамент ја креираше мобилната апликација Bekament Loyalty која може бесплатно да се преземе преку платформата Play Store/App Store, која овозможува едноставна регистрација за отворање нов профил, а потоа и регистрирање на постоечкиот профил.

Преку апликацијата, учесникот во Loyalty програмата може во секое време да скенира кодови и да собира поени или да го провери вкупниот број на своите поени, да го следи исполнувањето на праговите на награда, да нарача подароци од избрани партнери од програмата Bekament Loyalty.

Апликацијата може да ја преземете од Google Play или App Store:

Собирање поени

Во програмата Bekament Loyalty учествуваат производи од категориите BEKATHERM, INTERIOR и CERAMIC.

BEKATHERM
BEKATHERM
BEKATHERM
BEKATHERM
BEKATHERM
BEKATHERM
BEKATHERM
BEKATHERM
BEKATHERM

Подарок ваучери

За секои 220 собрани поени добивате подарок ваучер Во 1500 ден, може да се користат подарок ваучерите во МАКПЕТРОЛ и НЕПТУН.


Подарок ваучери
Подарок ваучери

Прашања и одговори

1. До кога трае Loyalty program?

Loyalty program трае до 31.12.2024 година.

2. Кои производи учествуваат во Loyalty програмата?

Во Loyalty програмата учествуваат избрани производи од категориите BEKATHERM, INTERIOR и CERAMIC.

3. Колку поени треба да се соберат за еден ваучер?

Потребно е да се соберат 220 поени за еден подарок ваучер во вредност од 1.500 ден.

4. Потребно е да се соберат 200 поени за еден подарок ваучер во вредност од .

Подарок ваучерите може да се нарача откако ќе се достигне дефинираниот праг од 220 поени. Динамиката на нарачката ја избира учесникот во Loyalty програмата. Достапни се три опции за активирање на преземањето на подарок ваучерите:

  • еден по еден подарок ваучер со секој креиран праг
  • повеќекратни подарок ваучери одеднаш, доколку учесникот собрал поени и постигнал повеќекратни прагови
  • сите подарок ваучер одеднаш на крајот на Loyalty програмата, а спрема вкупниот број на собрани поени
5. Кој е рокот за испорака на ваучер?

Рокот за испорака на подарок ваучери е 60 дена од денот на нарачката.

6. До кога може да се користат ваучерите?

Ваучерите може да се искористат во рокот дефиниран од избраниот партнер на Loyalty програмата. Доколку во ваучерот не е наведен рокот до кој ваучерот може да се користи за верификација, ве молиме контактирајте го избраниот партнер.

7. Дали е можно да се доплати преку вредноста на ваучерот при купувањето?

Пред да го искористите подарок ваучерот на избраниот партнер, треба да проверите дали постои можност за доплата преку износот на ваучерот или дали е неопходно ваучерот да се искористи во целост без доплата.

8. Која е процедурата ако скенирањето не е можно?

Во случај на неуспешно скенирање, достапна е опцијата за рачно внесување на кодот во апликацијата.

9. Како да добиете дополнителни информации за Bekament Loyalty program?

За дополнителни информации, адресата на е-пошта е loyaltyalty@bekament.com.

Контакт

Контакт
Email

Za sve dodatne informacije, možete nam se obratiti putem E-mail adrese: loyalty@bekament.com